RESTORANT & BAR

Shije fantastike në çdo pjatë.

Bar & Restorant


Bar-restoranti ynë është një strehë ideale për takime dhe lakmi ose thjesht për t'u çlodhur pas një dite të gjatë në diell. Ju mbuluam me zgjim-dhe shkoni me kafe të freskët, lëngje të shtrydhura dhe mëngjes drejt vaktit të lehtë dhe darkës.


Visit Our Restaurant

Kontaktoni